Bollywood Dans | Nritya Darpan

Göteborg

VI ERBJUDER ETT PAKE PRIS FÖR EN 60 MINUTERS DANSWORKSHOP TILL HELA GÄNGET !

Boka vår populära bollywoodworkshop där hela gänget blir stylad i färg och glitter och lär sig en fartfylld koreografi. Vare sig ni är en möhippa eller en grupp blir det en minnesvärd aktivitet där fokus är att ni har kul och får bygga upp teamwork mellan varann. Vi lovar mycket skratt, sköna beats, mycket färg men framför allt väldigt kul.

Nritya Darpan

DET HÄR INGÅR: DANSSTUDIO, DANSINSTRUKTÖR, UTLÅNING AV EN GLITTRANDE BOLLYWOOD DRÄKT TILL BRUDEN, HELA GRUPPEN FÅR EN “BINDI”, PRICK I PANNAN, UTLÅNING AV FÄRGGLADA SJALAR TILL HELA GRUPPEN

Priserna avser en 60 minuters dansworkshop för privat personer, företag lägger på moms på priserna:

LILLA (från 4-8 deltagare):  2200 sek inkl.moms
MELLAN (9-10 deltagare):   2500 sek inkl.moms
STORA (11-15 deltagare):   2800 sek inkl.moms
STÖRRE GRUPPER över 15 deltagare:  3500 sek inkl. moms

DELTAGA ANTALET går alltid att reglera fram till  1 VECKA  innan boknings datumet.

SKICKA ER FÖRFRÅGAN TILL OSS: Ange “STOCKHOLM” samt datum och önskad tid och hur många deltagare ni är i gruppen. Vi återkommer med besked snarast möjligt till er om tillgängligheten.

BOKNINGSREGLER medföljer även vid första förfrågan. Viktigt att läsa igenom!!

Maila oss på info@bollywooddans.se eller ring 0739315815

LOKALER Vi håller till på Kaverösterassen i Västra Frölunda. Här har vi tillgång till en mindre lokal och en större lokal. Båda har inte någon spegelvägg. Fin natur utanför om man vill dansa utomhus vid fint väder.

DUSCHAR OCH OMKLÄDNINGSRUM det  finns inte tillgång till duschar i lokalerna.

HUR LÄNGE KAN VI STANNA I DANSSTUDION Man har tillgång att komma in i dansstudion 15 min innan den bokade tiden och vara kvar 20 min efteråt för ev dusch och ombyte. Vill man vara kvar längre går det bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

DRICKA BUBBEL  ihop innan dansen ? Går bra att göra i loungen under förutsättning att ni tar med er era flaskor och glas därifrån efteråt. Vi undviker alkoholhaltiga drycker i danssalarna men ta gärna med vattenflaskor.

HAR NI FIXAT EGEN LOKAL ? Har ni ordnat med en egen lokal kan vi även komma till er. Vi tar då med egen ljudanläggning och samma priser gäller.

Brud i Bollywooddräkt

VAD KOMMER VI GÖRA PÅ DANSPASSET?

Bruden går med instruktören och blir uppklädd i en Bollywood dräkt och utsmyckad med bridal bindi. Resten av gruppen blir sedan upphämtad till dansstudion där den blivande bruden välkomnar er. Ni kommer lära er en kort koreografi baserat på lätta stegkombinationer alla hänger med på. Vi dansar alla gemensamt där bruden är den självklara mittpunkten. Vi anpassar oss alltid efter gruppens nivå och lägger ribban efter era prestationer. Passet brukar avslutas med gruppfotografering där vi erbjuder oss att ta bilder på hela gruppen med era kameror.

HUR LÄNGE KAN VI STANNA I DANSSTUDION FÖRE OCH EFTER PASSET ?

INNAN DANSPASSET har man tillgång till att komma in i dansstudion 15 min innan ert pass börjar så ni hinner med ev klädombyte eller avtala en tid med er instruktör innan. Instruktören hämtar alltid upp i loungen. 
EFTER DANSPASSET kan man stanna kvar i 20 min för dusch och ombyte. Vill man stanna kvar längre eller komma tidigare går det bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

ÄR NI EN PRIVAT GRUPP ELLER FÖRETAG SOM ÖNSKAR EN WORKSHOP ?

Är ni inte en möhippa eller svensexa  arrangerar vi även dans workshops för privata grupper, fester eller företags evenemang. Upplägget under workshopen ser ut detsamma. Här kan man dessutom välja om man vill hyra in fler dräkter tex. Vi har en stor garderob med både manliga och kvinnliga dräkter till uthyrning från storlek S till XL. Prisbilden och upplägget är samma för privata grupper som vill boka en workshop. Gäller det företags bokningar har vi en annan prissättning samt 6% moms tillkommer. Ange vid förfrågan eller bokning om ni är ett företag och att ni avser att betala mot faktura.

Följ med på en möhippa som dansar Bollywood !