Bollywood Dans | Nritya Darpan

VI ERBJUDER ETT PAKETPRIS FÖR EN 60 MINUTERS DANSWORKSHOP TILL HELA GÄNGET !

Boka vårt populära möhippepaket där hela gänget blir stylad i färg och glitter och lär sig en fartfylld koreografi. Vare sig ni är en möhippa, svensexa eller en grupp blir det en minnesvärd aktivitet där fokus är att ni har kul och får bygga upp teamwork mellan varann. Vi lovar mycket skratt, sköna beats, mycket färg men framför allt är det väldigt kul. Det finns inga krav på att ha några danserfarenheter innan för att kunna delta.

DET HÄR INGÅR: DANSSTUDIO, DANSINSTRUKTÖR, UTLÅNING AV EN GLITTRANDE BOLLYWOODDRÄKT TILL BRUDEN, HELA GRUPPEN FÅR EN “BINDI”, PRICK I PANNAN, UTLÅNING AV FÄRGGLADA SJALAR TILL HELA GRUPPEN

Priser avser en 60 minuters dansworkshop.

LILLA (från 4-8 deltagare):  2500 sek inkl. moms
MELLAN  (9-10 deltagare):   2700 sek inkl. moms
STORA  (11-15 deltagare):   3000 sek inkl. moms
STÖRRE GRUPPER över 15 deltagare: från 3100 sek inkl. moms

DELTAGAR ANTALET går alltid att reglera fram till  senast 
1 VECKA  innan bokningsdatumet.

SKICKA ER FÖRFRÅGAN TILL OSS: Ange “STOCKHOLM” samt datum och önskad tid och hur många deltagare ni är i gruppen. Vi återkommer med besked snarast möjligt till er om tillgängligheten.

BOKNINGSREGLER medföljer även vid första förfrågan. Viktigt att läsa igenom!!

MAILA OSS PÅ info@bollywooddans.se eller ring 0739315815

LOKALER Vi har tillgång till flera  instruktörer och lokalerna ligger centralt belägna vid Odenplan på Västmannagatan 46 på Studio Salsa.

DUSCHAR OCH OMKLÄDNINGSRUM finns tillhands samt en trevlig liten lounge man kan hänga i innan. Det finns 2 dansstudios, den mindre tar upp till 15 pers och den större tar från 15 pers och uppåt.

HUR LÄNGE KAN VI STANNA I DANSSTUDION Man får tillgång att komma in i dansstudion 15 min innan den bokade tiden och vara kvar 20 min efteråt för ev dusch och ombyte. Vill man vara kvar längre går det bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

DRICKA BUBBEL  ihop innan dansen ? Går bra att göra i loungen under förutsättning att ni tar med er era flaskor och glas därifrån efteråt. Vi undviker alkoholhaltiga drycker i danssalarna men ta gärna med vattenflaskor.

HAR NI FIXAT EGEN LOKAL ? Har ni ordnat med en egen lokal kan vi även komma till er. Vi tar då med egen ljudanläggning och samma priser gäller.

Rosa dansdräkt ligger utspridd på golvet
Omklädningsrum på Västmannagatan 46

Vad kommer vi göra på danspasset?

Bruden börjar med att bli uppklädd i en Bollywooddräkt. Den väntande gruppen blir sedan upphämtad till dansstudion där den blivande bruden välkomnar er. Ni kommer lära er en kort koreografi baserat på lätta stegkombinationer alla hänger med på. Vi dansar alla gemensamt där bruden är den självklara mittpunkten. Vi anpassar oss alltid efter gruppens nivå. Passet brukar avslutas med gruppfotografering där vi erbjuder oss att ta bilder på er med era kameror.

Hur länge kan vi stanna i lokalerna efter danspasset?

INNAN DANSPASSET har man tillgång till att komma in i danslokalen 15 min innan ert pass börjar så ni hinner med eventuellt klädombyte. Instruktören hämtar alltid upp er i loungen. 
EFTER DANSPASSET har man möjlighet att stanna kvar i 20 min för dusch och ombyte. Vill man stanna kvar längre eller komma tidigare går det oftast bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

Är ni en privat grupp eller ett företag som önskar en workshop?

Är ni inte en möhippa eller svensexa arrangerar vi även dans workshops för privata grupper, fester eller företags evenemang. Upplägget under workshopen ser ut ungefär detsamma. Mer information och priser hittar ni om ni klickar er vidare med knappen.

Det är vi som är instruktör för dansworkshopen på Möhippor och Svensexor

Vanessa

Vanessa

Maria

Maria

Så här kan det ungefär se ut!
Häng med på en möhippa som dansar Bollywood-dans i dansstudion på  Västmannagatan 46 i Stockholm.