Bollywood Dans | Nritya Darpan

En färgstark aktivitet som ger både energi och glädje!

VI ERBJUDER ETT PAKET PRIS FÖR EN 60 MINUTERS BOLLYWOODDANS WORKSHOP!

En riktigt färgstark aktivitet med puls där fokus är att ni har kul och får möjlighet att bygga teamwork mellan varann. Ett perfekt sätt att få igång pulsen och öka energinivån. Vi lovar mycket skratt, sköna beats och en härlig stämning. Inga förkunskaper eller tidigare dansvana krävs för att kunna deltaga.

DET HÄR INGÅR: DANSSTUDIO, DANSINSTRUKTÖR, HELA GRUPPEN FÅR EN “BINDI”, PRICK I PANNAN, UTLÅNING AV FÄRGGLADA SJALAR TILL HELA GRUPPEN

PRISER AVSER EN 60 MINUTERS DANSWORKSHOP PRIVATPERSONER:

LILLA GRUPPEN (från 1-8 deltagare):  2500 sek inkl.moms
MELLAN GRUPPEN  (9-10 deltagare):   2700 sek inkl.moms
STORA GRUPPEN    (11-15 deltagare):   3000 sek inkl.moms
STÖRRE GRUPPER över 15 deltagare: från 3100 sek inkl. moms

DELTAGAR ANTALET går alltid att reglera fram till  1 VECKA  innan bokningsdatumet.

SKICKA ER FÖRFRÅGAN TILL OSS: Ange “STOCKHOLM”eller “GÖTEBORG” samt datum och önskad tid och hur många deltagare ni är i gruppen. Vi återkommer med besked snarast möjligt till er om tillgängligheten.

BOKNINGSREGLER medföljer även vid första förfrågan. Viktigt att läsa igenom!!

MAILA OSS PÅ info@bollywooddans.se eller ring 0739315815

LOKALER Vi har tillgång till flera erfarna instruktörer och våra lokaler ligger centralt belägna invid Odenplan på Västmannagatan 46 på Studio Salsa.

DUSCHAR OCH OMKLÄDNINGSRUM finns tillhands samt en trevlig liten lounge man kan hänga i innan. Det finns 2 dansstudios, den mindre tar upp till 15 pers och den större tar från 15 pers och uppåt.

HUR LÄNGE KAN VI STANNA I DANSSTUDION Man har tillgång att komma in i dansstudion 15 min innan den bokade tiden och vara kvar 20 min efteråt för ev dusch och ombyte. Vill man vara kvar längre går det bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

DRICKA BUBBEL  ihop innan dansen ? Går bra att göra i loungen under förutsättning att ni tar med er era flaskor och glas därifrån efteråt. Vi undviker alkoholhaltiga drycker i danssalarna men ta gärna med vattenflaskor.

HAR NI FIXAT EGEN LOKAL ? Har ni ordnat med en egen lokal kan vi även komma till er. Vi tar då med egen ljudanläggning.

Företagsbokningar

Boka en kul och färgstark dansaktivitet till företagsfesten, afterworken eller kickoffen. Vi kan ta emot er i vår dansstudio om ni är upp mot 25 deltagare. Är ni större sällskap kan vi komma till era lokaler. Pris från 4000 kr exkl moms 6%. Kontakta oss för att få ett exakt pris för ert event.

Workshop på Sheraton i Stockholm
Rosa och orange sjalar

VAD KOMMER VI GÖRA UNDER DANSPASSET?

Ni kommer lära er en kort koreografi baserat på lätta stegkombinationer alla hänger med på. Vi dansar alla gemensamt och anpassar oss alltid efter gruppens nivå och läger ribban efter era prestationer. 

HUR LÄNGE KAN VI STANNA I DANSLOKALEN?

INNAN DANSPASSET kan ni vara på plats i danslokalen 15 min innan passet börjar så ni hinner med ev klädombyte. Instruktören hämtar alltid upp er i loungen.

EFTER DANSPASSET kan man stanna kvar i 20 min för dusch och ombyte. Vill man stanna kvar längre eller komma tidigare går det oftast det bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

Vi hyr även ut danskostymer!

Vill ni gå “all in” och dressa er i en Bollywood outfit, har vi en stor garderob med både manliga och kvinnliga dräkter till uthyrning från storlek S till XL.