Wedding season

VÄLJ FÖR ATT BOKA I STOCKHOLM ELLER GÖTEBORG

MED ANLEDNING AV COVID-19 följer vi Folkhälsomyndighetens råd gällande sammankomster av publika och privata sammankomster inte får vara mer 50 deltagare. Vi har inte stängt ner vår verksamhet men en del av våra uthyrare hålla stängt för tillfället. Det går fortfarande att skicka intresse förfrågan och boka möhippa pass. Däremot erbjuder vi alla kunder som vill boka men är osäkra på om de kommer kunna genomföra workshopen det aktuella datumet beroende på hur utvecklingen med Covid-19 ser ut att kunna boka om sin tid kostnadsfritt. Man kan välja ha ha sin bokning VILANDE i minst 1 år och välja att boka om tiden till ett nytt datum längre fram som passar er bättre. Tveka inte höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi er gärna vidare med att boka en trevlig aktivitet.

VAD KOMMER VI GÖRA PÅ DANSPASSET?

 Bruden går med instruktören och blir uppklädd i  Bollywood dräken och utsmyckad med bridal bindi. Resten av gruppen blir sedan hämtad in i dansstudion där den blivande bruden välkomnar er . Ni kommer lära er en kort koreografi baserat på lätta stegkombinationer alla hänger med på. Vi dansar alla gemensamt där bruden är den självklara mittpunkten. Vi anpassar oss alltid efter gruppens nivå och läger ribban efter era prestationer. Passet brukar avslutas med gruppfotografering där vi erbjuder oss att ta bilder på hela gruppen med era kameror.

HUR LÄNGE KAN VI STANNA I DANSSTUDION FÖRE OCH EFTER PASSET ?

INNAN DANSPASSET har man tillgång till att komma in i dansstudion 15 min innan ert pass börjar så ni hinner med ev klädombyte eller avtala en tid med er instruktör innan. Instruktören hämtar alltid upp i loungen.

EFTER DANSPASSET kan man stanna kvar i 20 min för dusch och ombyte. Vill man stanna kvar längre eller komma tidigare går det bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

ÄR NI EN PRIVAT GRUPP ELLER FÖRETAG SOM ÖNSKAR EN WORKSHOP ?

Är ni inte en möhippa eller svensexa  arrangerar vi även dans workshops för privata grupper, fester eller företags evenemang. Upplägget under workshopen ser ut detsamma. Här kan man dessutom välja om man vill hyra in fler dräkter tex. Vi har en stor garderob med både manliga och kvinnliga dräkter till uthyrning  från storlek S till XL.  Prisbilden ser ut densamma för privata grupper.Gäller det företags bokningar har vi en annan prissättning samt 6%  moms tillkommer. Ange här att det avser företag och att ni betalar mot faktura.

Leave a Comment