Wedding season

VÄLJ FÖR ATT BOKA I STOCKHOLM ELLER GÖTEBORG

VAD KOMMER VI GÖRA PÅ DANSPASSET?

Vi börjar med att bruden går med instruktören och blir uppklädd i en Bollywooddräkt och utsmyckad med bridal bindi. Resten av gruppen blir sedan hämtad in i dansstudion och alla får bindis och sjalar. Ni kommer lära er en kort koreografi baserat på lätta stegkombinationer alla hänger med på. Vi dansar alla gemensamt där bruden är mittpunkten. Passet avslutas med gruppfotografering där vi erbjuder oss att ta bilder på hela gruppen med era kameror.

ÄR NI EN PRIVAT GRUPP ELLER FRÅN ETT FÖRETAG SOM ÖNSKAR WORKSHOP ?

Vi arrangerar även dansworkshop för privata grupper eller företag med ungefär samma upplägg som för “möhippor”eller om ni har egna önskemål. Prisbilden ser ut densamma för privata grupper. Gäller det företags bokningar kan priset se något annorlunda ut samt moms på 6% tillkommer.

HUR LÄNGE KAN VI STANNA I DANSSTUDION FÖRE OCH EFTER DANSPASSET?

INNAN DANSPASSET har man tillgång till att komma in i dansstudion 15 min innan ert pass börjar så ni hinner med ev klädombyte. Instruktören hämtar alltid upp i loungen.

EFTER DANSPASSET kan man stanna kvar i 20 min för dusch och ombyte. Vill man stanna kvar längre eller komma tidigare går det bra mot att man betalar extra. Ange det när ni bokar.

Leave a Comment